Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nenechte si ujít novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme 1x za 14 dní.

DIAGNOSTIKA A PORADENSTVÍ

Našim cílem je nalézt skutečnou příčinu vašich zdravotních problémů a nastavit odpovídající postup pro podporu Vašeho zdraví. Rádi Vás přivítáme v naší příjemné poradně.  

Vstoupit do poradny
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti EUFRAZIA herb s.r.o., se sídlem Republikánská 1102/45, 312 00 Plzeň, IČ 06179185, zapsaná u Krajského soudu v Plzni, oddíl C, vložka 34722 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

UŽ JSTE VYZKOUŠELI POZITIVNÍ ÚČINKY VITAMÍNU D?
21.01.2021 Blog
UŽ JSTE VYZKOUŠELI POZITIVNÍ ÚČINKY VITAMÍNU D?
Vitamín D podporuje správné fungování imunitního systému. Proč je tak důležitý a kde ho najdeme? číst celé
DOKÁŽETE PŘIPUSTIT?
DOKÁŽETE PŘIPUSTIT?
Na světě neexistuje druhý člověk, který by byl stejný jako vy. Z tohoto pohledu jsme se už jako dokonalí narodili a po celý život číst celé
ZASLOUŽÍŠ SI MNOHEM VÍC
ZASLOUŽÍŠ SI MNOHEM VÍC
Někdy když v životě nedostaneš to, po čem toužíš, nemusí to být proto, že si to nezasloužíš, ale proto, že si zasloužíš mnohem víc. číst celé
DOBA „ROUŠKOVÁ“ ANEB JAK DEZINFIKOVAT S PŘÍRODOU
17.09.2020 Blog
DOBA „ROUŠKOVÁ“ ANEB JAK DEZINFIKOVAT S PŘÍRODOU
Rouška, nedostatkové zboží březnových dnů, nastolila novou dobu – „rouškovou“. Asi nemá úplně smysl číst celé
Nenechte si ujít novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
NAŠE PORADNA

Objednejte se na konzultaci do naší příjemné poradny. Rádi Vám pomůžeme nastavit péči o Vaše zdraví přesně, dle Vašeho zdravotního stavu. 

Jak to u nás vypadá?

KONTAKTUJTE NÁS
Hana Světlíková
PO - PÁ: 9.00 - 16.00 hod.
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.