Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nenechte si ujít novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme 1x za 14 dní.

DIAGNOSTIKA A PORADENSTVÍ

Našim cílem je nalézt skutečnou příčinu vašich zdravotních problémů a nastavit odpovídající postup pro podporu Vašeho zdraví. Rádi Vás přivítáme v naší příjemné poradně.  

Vstoupit do poradny
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti EUFRAZIA herb s.r.o., se sídlem Republikánská 1102/45, 312 00 Plzeň, IČ 06179185, zapsaná u Krajského soudu v Plzni, oddíl C, vložka 34722 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

UŽ JSTE VYZKOUŠELI POZITIVNÍ ÚČINKY VITAMÍNU D?
21.01.2021 Blog
UŽ JSTE VYZKOUŠELI POZITIVNÍ ÚČINKY VITAMÍNU D?
Vitamín D podporuje správné fungování imunitního systému. Proč je tak důležitý a kde ho najdeme? číst celé
DOKÁŽETE PŘIPUSTIT?
DOKÁŽETE PŘIPUSTIT?
Na světě neexistuje druhý člověk, který by byl stejný jako vy. Z tohoto pohledu jsme se už jako dokonalí narodili a po celý život číst celé
ZASLOUŽÍŠ SI MNOHEM VÍC
ZASLOUŽÍŠ SI MNOHEM VÍC
Někdy když v životě nedostaneš to, po čem toužíš, nemusí to být proto, že si to nezasloužíš, ale proto, že si zasloužíš mnohem víc. číst celé
DOBA „ROUŠKOVÁ“ ANEB JAK DEZINFIKOVAT S PŘÍRODOU
17.09.2020 Blog
DOBA „ROUŠKOVÁ“ ANEB JAK DEZINFIKOVAT S PŘÍRODOU
Rouška, nedostatkové zboží březnových dnů, nastolila novou dobu – „rouškovou“. Asi nemá úplně smysl číst celé
Nenechte si ujít novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
NAŠE PORADNA

Objednejte se na konzultaci do naší příjemné poradny. Rádi Vám pomůžeme nastavit péči o Vaše zdraví přesně, dle Vašeho zdravotního stavu. 

Jak to u nás vypadá?

KONTAKTUJTE NÁS
Hana Světlíková
PO - PÁ: 9.00 - 16.00 hod.
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.