Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nenechte si ujít novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme 1x za 14 dní.

DIAGNOSTIKA A PORADENSTVÍ

Našim cílem je nalézt skutečnou příčinu vašich zdravotních problémů a nastavit odpovídající postup pro podporu Vašeho zdraví. Rádi Vás přivítáme v naší příjemné poradně.  

Vstoupit do poradny
  1. Úvod
  2. RECEPTY MĚSÍCE ŘÍJNA
RECEPTY MĚSÍCE ŘÍJNA

CO TAKHLE TEPLÁ SNÍDANĚ… JAK SI POCHUTNAT NA OVESNÉ KAŠI :)

Ingredience:
ovesné vločky
mléko nebo voda
jablko nebo hruška
vlašské oříšky
kokos 
mletá skořice
kokosový olej

Postup:
Kaši si můžete připravit z ovesných, ale i rýžových, pohankových nebo jáhlových vloček. Na podzim v ní nesmějí chybět mletá skořice, nejlépe vlašské oříšky a jablko nebo hruška.

Než se pustíte do přípravy samotné kaše, nakrájejte si hrušku na malé kousky a na lžičce kokosového oleje ji na pánvi pozvolna opečte.

Kaši vařit v podílu 1:2, tj. jeden podíl vloček a dva podíly tekutiny. Může to být voda, nebo smíchejte mléko s vodou (pro nižší kalorickou hodnotu). Já si tedy raději pochutnám a kaši dělám z mléka. :)

Vločky nejdříve krátce opečeme a poté vlijeme do hrnce tekutinu. Jakmile začne směs probublávat, ztlumíme ohřev na nejnižší stupeň a za stálého míchání vaříme kaši do zhoustnutí. K oslazení použijeme med nebo nějaký sirup.

Kaši podáváme s opečenou hruškou, vlašskými ořechy, lžičkou medu a přidáme skořici podle chuti. Já si ještě přisypu kokos.  A dobrou chuť!

 

JEDNODUCHÁ, RYCHLÁ A CHUTNÁ HRACHOVÁ KAŠE

Ingredience:
500 g hrachu (2 hodiny předem namočeného)
1 masox
špetka soli
špetka mletého pepře
3 stroužky česneku

Postup:
Hrách jsme nechali 2 hodiny namočený, teď do něj přidáme masox a dolijeme vodu, aby byla asi dva prsty nad hrachem. Hrách rozvaříme.

Pokud nám zbyla voda, přecedíme, ochutíme hrách solí, pepřem, utřeným česnekem, a tyčovým mixérem rozšleháme na hladkou kaši. Podáváme politou osmaženou cibulkou a se sladkokyselou okurkou. Zdroj: www.toprecepty.cz

Novinky z našeho blogu

UŽ JSTE VYZKOUŠELI POZITIVNÍ ÚČINKY VITAMÍNU D?
21.01.2021 Blog
UŽ JSTE VYZKOUŠELI POZITIVNÍ ÚČINKY VITAMÍNU D?
Vitamín D podporuje správné fungování imunitního systému. Proč je tak důležitý a kde ho najdeme? číst celé
DOKÁŽETE PŘIPUSTIT?
DOKÁŽETE PŘIPUSTIT?
Na světě neexistuje druhý člověk, který by byl stejný jako vy. Z tohoto pohledu jsme se už jako dokonalí narodili a po celý život číst celé
ZASLOUŽÍŠ SI MNOHEM VÍC
ZASLOUŽÍŠ SI MNOHEM VÍC
Někdy když v životě nedostaneš to, po čem toužíš, nemusí to být proto, že si to nezasloužíš, ale proto, že si zasloužíš mnohem víc. číst celé
DOBA „ROUŠKOVÁ“ ANEB JAK DEZINFIKOVAT S PŘÍRODOU
17.09.2020 Blog
DOBA „ROUŠKOVÁ“ ANEB JAK DEZINFIKOVAT S PŘÍRODOU
Rouška, nedostatkové zboží březnových dnů, nastolila novou dobu – „rouškovou“. Asi nemá úplně smysl číst celé
Nenechte si ujít novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
NAŠE PORADNA

Objednejte se na konzultaci do naší příjemné poradny. Rádi Vám pomůžeme nastavit péči o Vaše zdraví přesně, dle Vašeho zdravotního stavu. 

Jak to u nás vypadá?

KONTAKTUJTE NÁS
Hana Světlíková
PO - PÁ: 9.00 - 16.00 hod.
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.